Yoga & Zumba | Ilse Anthonijsz | Rust, focus & energie
118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-118,page-parent,theme-bridge,bridge-core-2.7.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Yoga & Zumba

Yoga & Zumba

Wil je ook je lichaam, adem en geest met elkaar in balans brengen? Met yoga ben je bezig met je lichaam en je adem. Door oefeningen leer je bewust te voelen wat je doet en je adem te beheersen. De balans die ontstaat tussen lichaam, adem en denken brengt ontspanning en rust in je hoofd.

 

Zumba® is een Latijns-Amerikaans geïnspireerd dans en fitness programma met aanstekelijke muziek van bekende internationale artiesten. Daardoor ontstaat een energieke, dynamische en effectieve workout.

 

Yoga, dans én Yoga & Dans hebben mij teruggebracht in mijn lichaam én bij mijn kern, bij weten wie ik diep van binnen ben.

 

Te weten wat je je kern is, geeft rust, focus en energie.

 

En natuurlijk wens ik jou dat ook. Gun jezelf iedere week een moment yoga, Zumba of yoga & dans om die rust en blijheid te ervaren.

Lesrooster Yogaschool

Tijdens schoolvakanties (regio Midden) zijn er geen lessen. De lessen starten na de zomer vanaf september.

Maandag

19.00 – 20.00 Yoga & Adem voor mannen

20.15 – 21.15 Yoga & Dans Methode Magda Samson

 

Woensdag

09.00 – 10.00 Yoga & Adem
10.15 – 11.15 Yoga & Adem voor senioren

20.15 – 21.45 Yoga & Adem

 

Locatie: Sportcentrum Kees,  Bilthoven (Google maps)
Op slechts 10 minuten lopen vanaf station Bilthoven