Yoga & Adem - Yoga & Dans - Zumba | Ilse Anthonijsz | Rust, focus & energie
118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-118,page-parent,theme-bridge,bridge-core-3.0.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Yoga & Adem – Yoga & Dans – Zumba

Yoga & Adem – Yoga & Dans – Zumba

Wil je ook je lichaam, adem en geest met elkaar in balans brengen? Met yoga ben je bezig met je lichaam en je adem. Door oefeningen leer je bewust te voelen wat je doet en je adem te beheersen. De balans die ontstaat tussen lichaam, adem en denken brengt ontspanning en rust in je hoofd.

 

Yoga & Dans is een methode ontwikkeld door Magda Samson. Yoga & Dans kan blijheid en verstilling brengen. Wanneer yoga, dans en muziek samenvallen, kun je het ervaren als meditatie in beweging.

 

Zumba® is een Latijns-Amerikaans geïnspireerd dans en fitness programma met aanstekelijke muziek van bekende internationale artiesten. Daardoor ontstaat een energieke, dynamische en effectieve workout.

 

Yoga, dans én Yoga & Dans hebben mij teruggebracht in mijn lichaam én bij mijn kern, bij weten wie ik diep van binnen ben.

Weten wat je je kern is, geeft rust, focus en energie.

En natuurlijk wens ik jou dat ook. Gun jezelf iedere week een moment yoga, Zumba of yoga & dans om die rust en blijheid te ervaren.

Zumba Logo_Primary_Horizontal

Lesrooster Yogaschool

Het seizoen loopt van 1 september tot 1 juli. Kijk voor de vakanties en vrije dagen in deze periode bij Praktische Informatie.

AANBIEDING INTRODUCTIEABONNEMENT Vrolijkheid en energie: 5 lessen Zumba ervaren? Wanneer je wil starten, klik hier voor de link naar het introductieabonnement.

Maandag

20.15 Yoga & Dans (methode Magda Samson)

Woensdag

09.00 Yoga & Adem
10.15  Yoga & Adem voor senioren

19.15  Zumba
20.15  Yoga & Adem

Locatie: Sportcentrum Kees,  Bilthoven (Google maps)
Op slechts 10 minuten lopen vanaf station Bilthoven