Workshop 'Yoga & Dans als Levenskunst' | Ilse Anthonijsz
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,theme-bridge,bridge-core-2.7.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Workshop ‘Yoga & Dans als Levenskunst’

Workshop ‘Yoga & Dans als Levenskunst’

De methode Yoga & Dans is ontwikkeld door Magda Samson. De methode, onderbouwing en toepassing zijn beschreven in het boek ‘Yoga & Dans als Levenskunst’ geschreven door Magda Samson en Ilse Anthonijsz.

Voor ons is Yoga & Dans een metafoor voor het leven van alledag. Aan de hand van herkenbare voorbeelden op basis van jarenlange uit de praktijk van Magda als docent en Ilse als interimmanager laten wij zien hoe het voor ons werkt. In de workshops geven we je door middel van oefeningen, adem en dans de mogelijkheid te ervaren hoe het voor jou kan werken. Yoga & Dans kan kracht geven, je kunt rust ervaren of gewoon genieten van de dans en de muziek.  Voor iedereen, die wil onderzoeken hoe bewust te bewegen, op persoonlijk vlak en beroepsmatig.

Zondag 19 september

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 in Werkhoven

Inschrijving: open tot 17 september

Google maps

Zondag 31 oktober

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, Werkhoven

Inschrijving: open tot 24 oktober

Google maps

Zondag 28 november

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum

Google maps

De workshops worden gegeven door Magda Samson en Ilse Anthonijsz. Voor een impressie kijk hier.
Koffie, thee, water en een heerlijke lunch zijn inbegrepen. Tijdens de workshop ontvang je eveneens het boek. Prijzen inclusief btw.

In het najaar van 2022 geven Magda en Ilse een workshop van twee dagen. Het weekend is volledig verzorgd. Overnachting is bij de prijs inbegrepen. Ook deze workshop vindt plaats in De Hoorneboeg, een prachtige sfeervolle locatie midden in de natuur. Mail of bel voor meer informatie.

Meer weten over ‘Yoga & Dans als Levenskunst’? Lees het artikel dat Ilse en Magda erover hebben geschreven in Yoga Internationaal. Voor ambassadeurs van Yoga Internationaal en hun cursisten hebben wij een speciale aanbieding. Mail of bel ons.