Workshop 'Levenskunst & Leiderschap: met luchtigheid en levenslust bewegen' | Ilse Anthonijsz
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,theme-bridge,bridge-core-3.0.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

‘Yoga & Dans als Levenskunst’

Yoga & Dans kan kracht geven, je kunt rust ervaren of gewoon genieten van de dans en de muziek. Voor iedereen, die wil onderzoeken hoe bewust te bewegen, op persoonlijk vlak en beroepsmatig.

De methode Yoga & Dans is ontwikkeld door Magda Samson. De methode, onderbouwing en toepassing zijn beschreven in het boek ‘Yoga & Dans als Levenskunst’ geschreven door Magda Samson en Ilse Anthonijsz.

Workshops

Voor Magda en Ilse is Yoga & Dans een metafoor voor het leven van alledag. Over Yoga & Dans valt veel te vertellen. Uiteindelijk gaat het om de beleving, het ervaren dat alles op een gegeven moment samenvalt. Magda en Ilse hebben bij de introductie van hun boek Yoga & Dans als Levenskunst samen diverse workshops Yoga & Dans gegeven. Op dit moment bieden beiden afzonderlijk workshops aan gericht op verschillende doelgroepen. Magda biedt themaweekenden voor yogadocenten aan. Yoga & Dans is onderdeel in de leiderschapstrainingen, die Ilse aanbiedt.

 

Zowel de leiderschapstrainingen als het onderdeel Yoga & Dans kunnen ook op maat in organisaties worden aangeboden.

Locatie workshops open inschrijvingen: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 in Werkhoven

Google maps

EÊndaagse workshop ‘Levenskunst & Leiderschap: met luchtigheid en levenslust bewegen’

De workshops worden gegeven door Ilse Anthonijsz.

  • Koffie, thee, water en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.
  • Prijzen inclusief btw.
  • Prachtige sfeervolle locaties midden in de natuur.

Het boek dat Magda en Ilse hebben geschreven is tijdens de workshop verkrijgbaar.

Data: 21 september 2023 en 29 oktober 2023.

Mail of bel voor meer informatie. Opgeven kan hier.

Meer weten over ‘Yoga & Dans als Levenskunst’? Lees het artikel dat Ilse en Magda erover hebben geschreven in Yoga Internationaal.

Kijk hoe deelnemers de workshops ervaren

Sfeerimpressies van de workshops rondom het boek

‘Yoga & Dans als Levenskunst’