Workshop 'Yoga & Dans als Levenskunst' | Ilse Anthonijsz
70
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-70,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Workshop ‘Yoga & Dans als Levenskunst’

De methode Yoga & Dans is ontwikkeld door Magda Samson. De methode, onderbouwing en toepassing zijn beschreven in het boek ‘Yoga & Dans als Levenskunst’ geschreven door Magda Samson en Ilse Anthonijsz.

Voor ons is Yoga & Dans een metafoor voor het leven van alledag. Aan de hand van herkenbare voorbeelden op basis van jarenlange uit de praktijk van Magda als docent en Ilse als interimmanager laten wij zien hoe het voor ons werkt. In de workshops geven we je door middel van oefeningen, adem en dans de mogelijkheid te ervaren hoe het voor jou kan werken. Yoga & Dans kan kracht geven, je kunt rust ervaren of gewoon genieten van de dans en de muziek. Voor iedereen, die wil onderzoeken hoe bewust te bewegen, op persoonlijk vlak en beroepsmatig.

Voor data neem contact op
Locatie workshops: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 in Werkhoven

Google maps

De workshops worden gegeven door Magda Samson en Ilse Anthonijsz. Voor een impressie kijk de video.

Eéndaagse workshops

Magda en Ilse geven ééndaagse workshops op een zondag of zaterdag.

  • Koffie, thee, water en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.
  • Boek inclusief.
  • Prijzen inclusief btw
  • Prachtige sfeervolle locaties midden in de natuur.

Mail of bel voor meer informatie.

Meer weten over ‘Yoga & Dans als Levenskunst’? Lees het artikel dat Ilse en Magda erover hebben geschreven in Yoga Internationaal. Voor ambassadeurs van Yoga Internationaal en hun cursisten hebben wij een speciale aanbieding. Mail of bel ons.

Kijk hoe deelnemers de workshops ervaren

Sfeerimpressies van de workshops