Contact Yoga & Dans - Ilse Anthonijsz
38528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-38528,theme-bridge,bridge-core-3.0.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Contact Yoga & Dans

Wil je ook je lichaam, adem en geest met elkaar in balans brengen? Met yoga ben je bezig met je lichaam en je adem. Door oefeningen leer je bewust te voelen wat je doet en je adem te beheersen. De balans die ontstaat tussen lichaam, adem en denken brengt ontspanning en rust in je hoofd.

Yoga & Dans (methode Magda Samson) kan blijheid en verstilling brengen. Wanneer yoga, dans en muziek samenvallen, kun je het ervaren als meditatie in beweging.

Zumba® is een Latijns-Amerikaans geïnspireerd dans en fitness programma met aanstekelijke muziek van bekende internationale artiesten. Daardoor ontstaat een energieke, dynamische en effectieve workout.

Yoga, dans én Yoga & Dans hebben mij teruggebracht in mijn lichaam én bij mijn kern, bij weten wie ik diep van binnen ben.

Weten wat je je kern is, geeft rust, focus en energie.

En natuurlijk wens ik jou dat ook. Gun jezelf iedere week een moment yoga, Zumba of yoga & dans om die rust, energie en vrolijkheid te ervaren.

Wil je het een keer ervaren? Via deze link kun je een leskaart aanschaffen. Of kies voor het introductieaanbod: 6 lessen voor 75,-. Deze kun je in de weken tot aan de zomervakantie op maandagavond om 20.15 volgen. Locatie Sportcentrum Kees.

Ilse Anthonijsz
E: [email protected]
T: +31 6 57541910

Of vul onderstaand contactformulier in.